Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Patz - 10 augusti 2008 19:02

Igår var vi på bröllop i Västervik, våra kära vänner Carolina & Dick tog det stora steget efter 9 år minsann!

Tårarna bara vällde fram när Carolina, som tagen ur en Disneysaga om prinsessor, skred uppför gången i Slottsruinen till ledmotivet i Ronja. Så vackert, allting! Dick, den fina fina brudgummen, kunde heller inte hålla tillbaka sina tårar när han fick se henne å det fick bara mina att rinna ännu mer. Deras lilla Wilma, snart 3 år, gick bredvid sin mamma och även hon såg ut som en sagoprinsessa med sin otroligt vackra klänning, sitt lockiga hår och sin blomsterkrans på huvudet!

Lillasyster Alwa, 7 mån., satt bland gästerna och såg storögt på.


Efter den ljuvliga vigselakten och massor av kramar samlades gästerna nån mil därifrån på Solbergs Udde å mumsade goda snittar mm medan vi väntade på herr och fru Sjöstrand som efter en stund slöt upp i båt.

Sedan var det bara att gå in och hitta sin plats och börja intaga middag - supergod lax med tillbehör!

Kvällen flöt på med härlig bröllopstårta, tal och en gullig film med ihopklippta foton på Carro, Dick, Wilma & Alwa. Fiskdam ordnades för Em, Wilma och den söte Elliot - superskoj! Em sa flera gånger under kvällen att hon tyckte det var mysigt där på bröllopet och det syntes på henne att hon trivdes!

Vid 22-tiden drog vi oss tillbaka till vårt rum för natten på Västerviks Stadshotell som tillhör kedjan Best Western. Mycket trevligt hotell måste jag säga! Bra pris, stort rum och ljuvlig frukost med massor av godsaker att välja mellan.


Nu är vi hemma igen och jag ska tömma kameran om en stund så jag kan återkomma med lite bilder!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards